Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

INSÄNDARE: Äntligen är den hatade pinkhäcken borta!

Annons

Nyheten om att häcken i Strykjärnsparken klippts ned gladde flera Söderhamnare, och speciellt Hjördis Östlund som kämpat för att få bort den, skriver Roland Laurin.

Häromdagen när jag gick via Strykjärnsparken in i biblioteket upptäckte jag att den, av vårt så kallade "språkrör" Hjördis Östlund, så hatade "pinkhäcken" var borta.

Den har använts för naturbehov, samt hindrat insyn i Strykjärnsparken, turister har t.ex stående vid Biblioteket frågat efter den

Hjördis Östlund har med sina kunskaper om Söderhamn mer eller mindre utsetts av vårt parti att "ha hand om" allt som rör Söderhamn, och vi kan inte säga annat än att hon sköter det helt suveränt.

Hur många detaljplansträffar har hon inte varit med om och diskuterat och nästan satt tjänstemän på pottan med sina kunskaper om Söderhamns stad.

Så gissa vad glad hon blev när jag ringde och talade om att häcken är jämnad med marken.

Hjördis, sjuk i hemmet, ropade glatt i luren, "nu fattas bara det och det", svarade hon glatt.

"Och Sköna Maj ska inte flyttas längre in i parken", tillade hon innan jag hann säga något annat.

Äntligen! får jag själv säga om nerklippningen av häcken.

Roland Laurin, partiledare SPI Välfärden

Läs också Hjördis Östlunds insändare: KORT SAGT: Strykjärnsparken – och mormors lilla kråka

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel