Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Indians spelar för kvalplats

/

Alfta Indians har allt i egna händer.

Vinst borta i seriens sista match Roslagen är vad som gäller.

Lyckas Indians väntar ett efterlängtat kval till en plats i innebandyns division 1.

Annons

– Vi behöver minst två poäng för att vara klara. Vinner vi inte under ordinarie tid så måste segern annars komma i suden death för att vi ska vara klara för kval, säger Alfta Indians tränare Mattias Asp.

Alfta Indians har spelat riktigt bra på slutet och fått spelet att stämma. Så det är ett taggat Indians som kliver in på bortagolv i Roslagen.

– Känslan är bra. Visst känns det lite nervöst men det är bara precis som det ska vara. Vi vet att det kommer att bli en riktigt tuff uppgift. Roslagen är ett fysiskt jobbigt lag att möta. De spelar riktigt tufft.

Indians har haft en bra vecka med både träning och snack.

– Den mentala biten kommer att vara oerhört viktig. Vi måste ha fokus och vara närvarande. Det är nycklarna för att vi ska lyckas. Våra tankar får inte redan vara på kvalspelet. Där är vi inte ännu. Men det är lätt att gå i fällan. Så det har vi snackat mycket om. Min viktigaste uppgift är att få grabbarna att vara här och nu.

Tar Alfta minst två poäng mot Roslagen så väntar kvalspel mot TBS Umeå som vann division 2 i Västerbotten. Alfta börjar då med hemmamatch på långfredagen.

Mer läsning

Annons