Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Poängkungen gör comeback i Indians

/

36 år gammal gör poängkungen Mikael Walfridsson comeback.
På torsdagen skrev han på för Alfta Indians – och uppgiften är enkel.
– Jag är med för att producera, och ha roligt, säger han.

Annons

Senast Mikael Walfridsson spelade innebandy var för ett och ett halvt år sedan då han representerade Hudik/Björkberg dit han kom efter två säsonger i Falun.

Men nu är suget tillbaka igen.

– Pendlingen tog rätt hårt, att sitta och åka till Hudiksvall. Men nu är jag fit for fight igen och kör i gång träningen nu i veckan, säger Walfridsson, som alltid svarat för många poäng under sina år som innebandyspelare.

Men det blir en försiktig start på säsongen för veteranen. Han och sambon Elin väntar sitt första barn, med planerad nedkomst om fem veckor.

– Det blir mest hemmamatcher till en början eftersom det är knodd på gång. Så jag slipper de längsta resorna, men när barnet kommer ut så kommer jag vara med mer, säger Walfridsson.

Är du i form?

– Jag är halvt i form, är inte nöjd själv, skallen vill mer än kroppen i nuläget. Men klubba boll sitter. Det är producera jag ska göra, och ha roligt.

Hur ser du på Alfta i år, du blir rätt ensam som "gammal"?

– Det finns inte så många gamlingar kvar så jag har tjatat på Tobias Johansson som också ska träna den här veckan. Han är ju fortfarande bra. Blir han med så ser det ju bra ut tycker jag. Det ska bli jäkligt roligt i alla fall att dra i gång igen.

LÄS MER: Flygande start för Alfta Indians

Mer läsning

Annons