Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Innebandy för temadag

Alftaskolans Respektgrupp förbereder en temadag i januari, då bland andra Shan Atci medverkar. För att få in pengar till temadagen kommer det att bli en innebandyturnering under natten mellan den 2:a och 3:e december i Alfta sporthall.

Ungdomarna hoppas få olika företag att anmäla lag till turneringen. Det går även bra att anmäla privata lag. Det ska vara max fem spelare i varje lag och i matcherna är det tre spelare som är i spel ute på planen. Man har november månad på sig att anmäla sina lag.

Det kostar 500 kronor att ha med ett lag, men det kommer att vara gratis att gå in på turneringen. Respektgruppen kommer att sälja fika i sporthallen och även på det viset få in pengar till temadagen i januari.

Efter Shan Atcis framträdande och föreläsning kommer det då att ordnas stationer runtom i skolan där eleverna kommer att få se och uppleva olika kulturers danser och mattraditioner bland annat.

Läs mer om Alftaskolans Respekt-grupp i måndagens (24/10) Ljusnan.