Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen vinst i Miss Sweden för Sofie: "Ena dagen galaklänning, den andra truck"

Lastbilschauffören Sofie Westh från Edsbyn var med och tävlade i Miss Sweden i helgen. Trots att hon inte kan titulera sig som Miss Sweden är hon nöjd över dagen.

–Det var lite kaos, men väldigt roligt, säger Sofie Vesth om helgens tävlingar på Grand Hôtel i Stockholm. Kaoset var att kläder till vissa av deltagarna inte kommit fram i tid, någonting som ledde till en lång väntan innan tävlingarna starta. Sofie berättar att detta ledde till en bra sammanhållning bland deltagarna.

Läs även: Lastbilschauffören Sofie tävlar i Miss Sweden

–Det var jättekul att komma ut på scenen! Det var bara ca 80 personer i publiken, men desto fler som satt hemma och kollade på livesändningen. Att komma ut på scenen och få allas blickar var kul, säger Sofie.

Efter tävlingarna väntar nu skolbänken i Hudiksvall och nu är det truck som står på schemat.

– Det är många som har kommenterat att ena dagen har man galaklänning och högklackat och den andra så kör man truck, berättar Sofie Westh.

Läs även: 60 år sedan Hillevi från Långhed blev Miss Universum

Läs även: Vill ändra bilden av lastbilschaffisen