Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ingen bevakning av Ramsjöexamen

Det finns elever, lärare och skolavslutning i Ramsjö-Hennanområdet också. Men LjP skrev inget.

Ljusdals-Posten ägnar sidorna 6 till och med 9 (15/6) med text och bilder från skolavslutningarna i 4 av 5 kommundelar. Naturligtvis diskriminerar man Ramsjö-Hennanområdet som vanligt. Vet ni inte att även där finns elever, lärare som bör omnämnas i vår (?) lokaltidning. Högtidlig avslutning i kyrkan med tal av rektor, präst, lärare, solosång och allt vad en examensdag ska innehålla fick vi besökare avnjuta, men inte Ljusdals- Postens trogna läsare.

Vi från femman

LjP svarar: Visst vet vi att det var skolavslutning i Ramsjö. Våra möjligheter att bevaka samtliga examenshögtider är begränsade. Ändå var vi på fem avslutningar – samtidigt. Tyvärr hann vi inte med Ramsjö denna gång.

I måndagstidningen kunde vi publicera en bild från skolavslutningen i Ramsjö, tack vare att en läsare skickat in en bild till oss. Det är vi mycket tacksamma för.

Nyhetschef

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel