Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga två miljoner – men Mimmi och Hampus är ändå glada vinnare

Två miljoner kunde Mimmi Persson och Hampus Blomkvist i Edsbyn vinna. Nu blev inte riktigt så mycket. Efter en felgissning valde paret att stanna på 600 000 kronor.

Trots att det inte blev två miljoner kronor är paret glada och nöjda.

– Det känns superbra. Nu ska vi fira med att gå ut på restaurang och äta trerätters, berättar Mimmi strax efter att spelet är avslutat.

Läs mer: Mimmi och Hampus i Edsbyn har chans att vinna miljoner

Finalspelet går ut på att gissa om ett spelkort som dras är högre eller lägre än förgående kort som dragits. Och du får gissa fel en gång.

Ju fler rätt desto mer pengar. Upp till två miljoner hade paret chans att vinna i direktsändning. Men oavsett utgång var de garanterade minst 100 000 kronor.

Deras felgissning kom på 600 000 kronor och då valde paret att stanna för att inte riskera förlora det de redan vunnit.

Om det blev en högvinst nu på söndagskvällen hade paret bestämt att betala av Mimmis förtagslån och göra en längre resa.

Nu blev det inte fullt så mycket pengar, men de kommer ändå att kunna betala av en del på lånet, göra en resa och lägga undan lite pengar för framtiden.

Den första april i år öppnade Mimmi Persson ett kafé i Edsbyn. Prick en månad senare drogs hennes serielottnummer i Bingolotto. En adekvat fråga med andra ord är vad som händer nu den första juni.

– Att det var den första båda gångerna hade jag faktiskt inte tänkt på innan, vi får se vad som händer, säger Mimmi.

Läs också: Eivor från Söderhamn vann full pott i Bingolottos uppesittarkväll