Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga postlådor försvinner i Ljusdal

Ingen av Postens gula postlådor kommer att försvinna inom Ljusdals kommun när Posten i mitten av september kommer att reducera antalet postlådor i landet.

Svenskarna använder inte Postens tjänster idag i samma utsträckning som tidigare. Framförallt har antalet brevförsändelser minskat. Därför kommer Posten att minska antalet postlådor.

I Ljusdals kommun blir det dock inga förändringar, enligt Lula Camaj vid Postens kontor i Ljusdal. Samtliga postlådor kommer att få finnas kvar efter den 14 september, då nyordningen införs över hela landet.

Däremot tidigareläggs tömningstiderna.

– I fortsättningen kommer lådorna att tömmas 17.00 ute hos ombuden och 17.30 vid den låda som finns vid Postplan, säger Lula Camaj.

I dag töms brevlådorna kl 18.00.

Orsaken till de tidigare lämningstiderna är att Posten i fortsättningen vill öka försändelserna med tåg och minska med flyg.