Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inga nya spår efter Statoilstöld

Vittnesuppgifter har lämnats till polisen om en misstänkt bil efter stölden på Statoil i Ljusdal natten mot tisdagen. Inga ytterligare uppgifter har kommit in och polisen jobbar nu med den tekniska undersökningen.

På tisdagskvällen fann polisen spår efter förövarna i Offerberg, som ligger mellan Järvsö och Arbrå, och den bil som synts till, en mörk Audi, är det bästa uppslag polisen har hittills. Både på tisdagen och onsdagen gjordes tekniska undersökningar i butiken. Men vad de gav är ännu inte färdigställt och polisen kan inte ge några detaljer kring inbrottet.

Det är ännu inte klart hur mycket pengar det var som förvarades i cashguarden, kontantförvaringssystemet. Varken polisen eller Statoil vill ge någon uppgift om det. Statoils ägare, Stefan Strandell, vill inte kommentera stölden utan hänvisar till Statoils presstjänst. Där vill man heller inte ge någon kommentar. De kan enbart bekräfta att det inträffat.