Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Inför kvällens ”Let's dance” – Nassim Al Fakir tävlar i Stålmannen-dräkt

Nassim Al Fakir gjorde stor succé i "Let's dance" förra veckan. Nu ska han ta nästa steg– iförd Stålmannen-dräkt. ”Det är fredagsunderhållning på högsta nivå”, säger barnprogramledaren.

I fredags hamnade Nassim Al Fakir och Jeanette Carlsson för första gången i den absoluta "Let's dance"-toppen – dansparet var kvällens stora juryfavorit och fick högst totalpoäng.

– Jag har en tendens att generellt ge väldigt mycket i allt jag gör, det är därför det alltid blir väldigt mycket känslor. Sedan när jag har gjort det jag ska göra, då är jag liksom klar. Så det var bra i fredags, jag var tvungen att landa ett dygn men sedan har jag inte tänkt på det mer, säger Nassim Al Fakir.

Han tycker att det är viktigt att släppa danserna direkt och gå vidare eftersom det är så mycket nytt att ta in och lära sig.

– Vi ger väldigt mycket hela tiden och det gör ju att man hela tiden tömmer sig. Man blir tom som människa.

Det låter jobbigt men Nassim Al Fakir tycker snarare att det är lyxigt.

– Det är superlyxigt, att få chansen till det här. För ju mer jag vågar ställa mig utanför min "comfort zone" desto mer lär jag mig. Jag blir säkrare, jag blir mer stolt, jag kanske kan äga lite mer när jag står i tv-rutan eller på scenen, säger han.

Nu är bara fem danspar kvar i tävlingen och det blir allt viktigare att prestera på topp. När TT träffar Nassim Al Fakir har han och Jeanette Carlsson precis repeterat veckans danser i "Let's dance"-studion.

Det gick så där.

– Jag var asdålig precis nu. Asdålig. Det var det sämsta de har sett, säger han.

– Det blir roligare fredagsmys om vi alla kör järnet. Men det är lätt att säga, det är svårare att göra för man blir så trött i huvudet.

Veckans tema är film och dansparen ska göra två nummer var. Nassim Al Fakir och Jeanette Carlsson ska först göra göra en "Top gun"-inspirerad slowfox.

– Som ickedansare säger ju den kombinationen en ingenting men det känns ganska coolt, säger Nassim Al Fakir.

Den andra dansen blir ett "Superman – the movie"-inspirerat shownummer. Nassim ska spela Stålmannen och Jeanette gör rollen som Lois Lane.

– Det är magiskt, säger Nassim Al Fakir.