Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ilsbo och Iggesund delade poängen

Ilsbo fick en drömstart mot Iggesund. Men 2–0 i halvtid förvandlades till 2–2 och delad poäng.

Det var hemmalaget som började bäst, och redan efter en minuts spel kom matchens första mål. Det var en frisparksretur som Ekki Balicevac med ett fint skott satte i mål.

Ilsbo fortsatte trycka på och spela bra, medan Iggesund föreföll passivt sitt spel.

– Vi fick en olycklig start, det var lite jobbigt efter deras 1–0-mål, erkänner Iggesunds Kåge Pettersson.

Strax före paus utökade Ilsbo sin ledning, då en tilltrasslad situation efter en hörna föranledde domaren att blåsa för straff.

Men Iggesund repade mod, och gjorde en liten omändring i backlinjen för att satsa framåt, och det gav utdelning. Åtta minuter in i andra kommer reduceringsmålet då Mats Wennström tar emot bollen, kommer runt backlinjen och avslutar med ett hårt skott upp i nättaket. Det gav extra energi åt Iggesund som kämpade och jobbade och till slut kom reduceringen, på straff i en liknande situation som Ilsbos straff, och plötsligt var det 2–2.

I slutet av matchen åker Iggesund på en utvisning, och sista tio minuterna får man spela med en man mindre, men några fler mål blir det inte denna torsdagskväll.

– Jag tycker vi gör en bra insats. Det är många av våra unga spelar som gör en riktigt bra match, säger Micke Roos.