Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Iggesundsrevyn tog hem TV-pris i Revy-SM

I helgen avgjordes Revy-SM i Piteå. Iggesundsrevyn var nominerad i fem klasser av fem möjliga. Resultatet blev en seger då de lyckades ta hem TV-priset med bidraget 3x Thore.

– Det var väldigt hög klass på alla nummer i tävlingen i år och jag är verkligen nöjd med vår insats. Vi har fått jättebra respons både från publiken och från våra medtävlare, säger Jens Kristensen som är Iggesundsrevyns regissör som också varit regissör för hela Revy-SM det här året.

Iggesundsrevyn hade stora chanser att kamma hem många priser under helgens Revy-SM eftersom de lyckats bli nominerade i alla fem tävlingskategorier. De åkte på söndagen hem med en seger i bagaget, de tog hem priset för bästa TV-mässiga nummer med sitt bidrag 3xThore som framfördes i Sång och Musik- klassen.

Någon storslam blev det alltså inte för Iggesundsgänget, men de är inte missnöjda med resultatet.

– Huvudsaken är att vi gjorde bra ifrån oss och att det blev en bra show i sin helhet, vi har haft en jätterolig vecka, säger Kristensen.

Större utdelning av segrar fick revygänget Tramsgänget från Göteborg som är en nyskapad revygrupp med unga medverkande i 20-årsåldern. De åkte hem efter helgen med hela tre pris.

– Det är jättekul att se att det kommer fram nya förmågor, det visar att den som säger att revyn är död har helt fel, säger Jens Kristensen.