Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Iggesund höll fortet mot tippade topplaget Selånger – sen kom raset

Iggesund spelade prickfritt försvarsspel mottippade topplaget Selånger. Tyvärr bara i 45 minuter – sedan kom raset till 0–5.

– I första spelar vi fantastiskt bra och ligger helt rätt tillsammans och de skapar ingenting på oss, säger mittbacken Maja Lambertsson.

Selånger spelade i division 1 förra säsongen och har kvaliteter för att kriga om seriesegern. Laget tryckte också ner Iggesund, men fick inte hål på dem den första halvleken.

Och det är också den prestationen som Iggesund får ta med sig till kommande omgångar.

– Ja, vi gör det så bra där, trots att vi har flera startspelare borta så att vi fick lite ovana roller på planen så håller vi 0–0 mot dem, säger Maja Lambertsson.

Däremot så blir det nog lätt att glömma det som hände efter paus. Selånger fick utdelning i form av två långskott som målvakten Beatrice Norberg var chanslös på.

Iggesund hittade inga vägar framåt och Norberg fick briljera och höll siffrorna nere fram till slutet då Selånger gick från 2–0 till 5–0 på sex minuter.