Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ida med i all-star laget

Ida Skoglunds målsättning var att komma med i all-star laget under Riksläger 2. Och så blev det.
När de bästa handbollsspelarna födda 1993 mötte F92-landslaget fanns Skoglund med på planen.
– Det gick bra under hela lägret, säger handbollstalangen från Ljusne.

Hon var en av de 40 handbollstjejer födda 1993 som samlades för Riksläger 2 under den gångna helgen. I tisdags avslutades lägret och Ida Skoglund kunde se tillbaka på en lyckad insats.

Samlingen skedde på lördagen då truppen delades in i olika lag för interna träningsmatcher. Efter matcherna och flera träningspass var det så dags för uttagningen till all-star laget. Två spelare på varje position togs ut och visst var Idas namn med på listan.

– Jättekul att jag lyckades komma med där, det var ju alla bästa spelarna som blev uttagna, säger 15-åringen från Ljusne.

All-star laget ställdes mot det svenska F92-landslaget, en match som 93:orna förlorade med 14 måls marginal. Två uttagna på varje position innebar att Ida Skoglund fick spela en halvlek.

– Vi hade ett bra tempo i vårt spel men 92:orna är ju mer samspelta och är uppe på läger fyra medan vi bara är vid läger två.