Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Ica nyöppnade i Friggesund centrum

Det var fullt ös från det att Ica Nära öppnade klockan nio i sina nya lokaler mitt i Friggesund.

Annons

I drygt en vecka har Coops gamla lokaler i Friggesund stått tomma, men på onsdagen var det dags för Ica Nära att istället flytta in.

- Det är görbra, vi var lite oroliga att det inte skulle bli affär här, säger Hilding Hedman, som tillsammans med några kompisar samlats vid bänken utanför affären.

- Särskilt är det bra för pensionärerna som inte har bil. Annars får man ju ta sig till Delsbo för att handla, säger Olle Svensk.

I butiken kommer man att kunna hämta och lämna postförsändelser och Ica fortsätter även efter flytten att vara utlämningsbutik för Systembolaget, en service Ica Näras ägare Håkan Eriksson är nöjd med. Däremot blir de inte spelombud.

- Vi har ansökt, men varken ATG eller Svenska spel var intresserade. De "behövde inte fler ombud på orten", svarade en av dem. Konstigt, eftersom Coop var ombud och närmsta ombud blir i Delsbo, säger Håkan Eriksson.