Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur tänker ni om projekt Norrsken?

I förra veckan damp det ner ett informationsblad i brevlådan angående projekt Norrsken. Många bra saker på gång men om vissa av de planerade objekten måste man bara säga: Hur tänkte ni nu?

Varför en ny gångväg efter Granvägen när det redan finns en? Har man hundar eller småbarn så går man inte gärna efter Granvägen. Varför inte bara sätta ut några lyktstolpar efter den befintliga gångvägen? Sedan har vi den planerade bussgatan mellan Norrberget och Skytten. Varför och för vem? Redan nu är gatan till Norrberget, Bergbacken, Klippvägen livligt trafikerad och värre kommer det att bli när stora bussar kommer att trafikera var 20:e minut. Och vad kommer det inte att kosta att anlägga bussgatan över sumpmark?

Nej tänk om och lägg hellre ner pengarna på de skogsstigar som fixades för några år sedan, men som nu tyvärr har förfallit med träd som rasat och träbroar som inte har lagats.

Och hur har ni tänkt lösa problemet med bilåkning efter gatan? För det kommer det att bli. Redan nu används gångvägarna till bilåkning. Hoppas få ett svar från någon av de ansvariga i projektet.

Boende på Norr

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel