Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hur kan man inte ha en aning om sina beslut?

– Vi är inga byggmästare. När det gäller styrelsen för Ljusdals Energi så har vi väl alla vid det här laget insett det också, skriver Nils Furuskog.

Annons

När man i media får ta del av era kommentarer om att ni inte vet, eller kan något om det ni beslutat om då undrar ju åtminstone jag om ni klarar av att hitta hem helt på egen hand? Hur kan man sitta och vara arvoderad i en styrelse och inte ha en susning om det man beslutar om? Hantera miljonbelopp? Hur kan det vara möjligt?

Ljusdal är absolut satt på världskartan! Ljusdal gör sig uppmärksamt lite då och då för alla skarpa knivar man har i lådan.

Det som känns nästan lika illa är att det är allmänt tyst bland övriga partier. Håller man tyst i och med att det snart är val? Funderar över vilka man eventuellt kan gå samman med för att nå fram till makten? Eller tillhör man de skarpa knivarnas gäng som inte heller vet och kan något? Har bristfälliga kunskaper? Totalt struntar i det. Kör på som man alltid gjort. Hoppas på att det blåser lite en stund för att sedan falla i glömska?

Och nu har ju jag gjort det igen. Trampat på några ömma tår och vis av erfarenhet så vet jag hur det brukar bli när jag har trampat på ömma tår, speciellt här i Ljusdal. Med åren så har jag blivit härdad.

En sak är i alla fall säker: Trampa på ömma tår kommer jag att fortsätta med.

Nils Furuskog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel