Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HuFF fortsätter jaga i toppen

Hudiksvalls FF fortsätter att sätta lite press på serieledande Östersund i division 2-fotboll. Söndagens 2–1-seger mot gästande tabelltrean Mariehem innebär att man fortfarande har en teoretisk möjlighet att nå ikapp jämtarna.

– Vi gör en jättebra match och det är starkt att vi ger oss chansen att hänga på Östersund, sa tränaren Härje Lindgren.

Annons

Det var ett klart övertag för hemmalaget hela den första timmen, och sedan Pelle Lööf nickat in 2–0 verkade det hela vara klart.

– Tyvärr tappar vi vårt fina passningsspel och sista kvarten kommer vi ur positionerna, sa Lindgren.

Nu lyckades inte Mariehem reducerad förrän i den 88:e minuten, och segern var aldrig i fara för HuFF, där skyttekungen Joel Stillmark tvingades göra två mål för att det skulle bli 1–0...

Det första han gjorde dömdes bort av ett något förvirrat domarteam, som efter flera minuters diskussioner först godkände målet, men till slut ändrade sig och dömde bort det för offside.

Men Stillmark kom tillbaka och i den 29:e minuten gjorde han 1–0 på straff.

Han borde även ha gjort 2–0 i andra halvlek då HuFF fick en ny straff, men den här gången räddade Simon Öttenius i gästernas mål.