Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HuFF förstärker

Hudiksvalls FF fyller på sin trupp inför slutspurten i norrtvåan.

Gif Sundsvalls 20-årige mittfältare Pontus Silfver är tillgänglig för HuFF under seriens fyra sista matcher.

Annons

– Pontus har ingått i princip varje matchtrupp i årets superetta men fått lite speltid. Det har han istället fått i U 21-serien men matcherna där kan variera i kvalité beroende på vilket lag motståndarna skickar, säger Giffarnas sportchef Cain Dotson.

För att Pontus nu ska få en bättre matchmiljö har han registrerats för Hudiksvalls FF. Det handlar om " lån av spelare utan övergångsanmälan" vilket gör att han med kort varsel kan spela för såväl HuFF som i superettan eller i U 21-serien med Giffarna. Var han spelar matcher beslutas tillsammans i en dialog men prioriteringsordningen är Superettan – U 21 – Hudiksvalls FF, säger Cain Dotson.

Hittills under säsongen har Pontus gjort fem inhopp för Giffarna i superettan. Förra säsongen spelade han två matcher från start i superettan och gjorde 16 inhopp.

.