Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HuFF förstärker

Hudiksvalls FF fyller på sin trupp inför slutspurten i norrtvåan.

Gif Sundsvalls 20-årige mittfältare Pontus Silfver är tillgänglig för HuFF under seriens fyra sista matcher.

Annons

– Pontus har ingått i princip varje matchtrupp i årets superetta men fått lite speltid. Det har han istället fått i U 21-serien men matcherna där kan variera i kvalité beroende på vilket lag motståndarna skickar, säger Giffarnas sportchef Cain Dotson.

För att Pontus nu ska få en bättre matchmiljö har han registrerats för Hudiksvalls FF. Det handlar om " lån av spelare utan övergångsanmälan" vilket gör att han med kort varsel kan spela för såväl HuFF som i superettan eller i U 21-serien med Giffarna. Var han spelar matcher beslutas tillsammans i en dialog men prioriteringsordningen är Superettan – U 21 – Hudiksvalls FF, säger Cain Dotson.

Hittills under säsongen har Pontus gjort fem inhopp för Giffarna i superettan. Förra säsongen spelade han två matcher från start i superettan och gjorde 16 inhopp.

.