Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Svårt knivskuren man utanför Östra skolan

En svårt knivskuren man som sa sig ha blivit rånad, fick tidigt onsdag morgon hjälp av förbipasserande vid Östra skolan att stoppa blödningen.

Annons

Vid 07.20 kallades polis till Djupegatan vid Östra skolan. Där hade en 24-årig man som var svårt knivskuren i armen påträffats. Mannen blödde ymnigt från såret och de som passerade fick hjälpa till att stoppa blodflödet, vilket polisen säger kan ha varit avgörande för utgången av det hela.

För polisen berättade mannen att han blivit rånad på pengar, men polisens platsutredning och förhör med vittnen gör att man inte tror på mannens historia. Berättelsen stämmer inte överens med vittnenas och polisen kan enligt deras uppgifter också slå fast att mannens skador inte uppkommit på den plats han säger sig ha blivit överfallen på. I stället tror man att mannen har skurit sig själv.

Mannen är bosatt utanför Hudiksvall men spår ledde polisen till en lägenhet i närheten av Östra skolan, där tre personer befann sig. Polisen har hört de tre och i nuläget är de inte misstänkta för att ha något med knivdådet att göra.

Kniven är påträffad, men man är ännu inte säker på vilken typ av kniv det rör sig om.

Polisen misstänker även att mannen var drogpåverkad.

Mer läsning

Annons