Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Stulna smycken ur dödsbo och inbrott i klubbstuga

Här är några av de senaste anmälningarna som kommit in till polisen i Hudiksvall.

Annons

Inbrott i DMV:s klubbstuga

Det har varit inbrott i Dellenbygdens motorveteraners klubbstuga på Hallstaåsvägen i Hög utanför Hudiksvall. Tjuven eller tjuvarna har tagit sig in genom att bryta upp ett fönster på baksidan av byggnaden någon gång sedan den 26 augusti.

Tre kassar med tröjor med tryck, 400 kronor i kontanter och ett antal läskburkar försvann ur stugan vid inbrottet. Tröjorna i kassar har senare upphittats på Furulund.

Rattfylleri på Vallvägen

En man i 55-årsåldern som körde bil på Vallvägen på måndagsförmiddagen fick blåsa i polisens sållningsinstrument. Provet visade på 0,48 promille. Hudikbon misstänks för rattfylleri.

Stöld av guldsmycken

Smycken av guld, ringar och klockor, till ett värde av cirka 4 000 kronor har stulits ur en Näsvikenlägenhet som stått tom sedan början av augusti. Ägaren är avliden. Inga brytmärken finns på dörren och det är oklart hur gärningsmannen tagit sig in.

Stöld från Björkbergskyrkan

Någon gång mellan den 3 och 7 september har ett förråd vid Björkbergskyrkan brutits upp. En gräsklippare, av märket Klippo, som ägs av Hudiksvallsbygdens församling, saknas.

Smitning från olycka

Tidigt på måndagsmorgonen krockade en bil in i ett staket i Mickje, Forsa. Föraren smet från platsen. Bilen återfanns senare i närheten.

Grov olovlig körning på Bergsjövägen

En man i 65-årsåldern stoppades av polisen på Bergsjövägen utanför Hudiksvall på söndagseftermiddagen då han körde bil utan körkort, något han även tidigare dömts för.

Mer läsning

Annons