Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Storslagen säsongsfinal av tisdagsnöjet

/
  • Howlin' Pelle Almqvist från The Hives, fick hela Gossip att jubla av glädje, när han steg på scenen.
  • Carl Norén som spelats flitigt på radion under året, gästade finalen i Rådhusparken.

Det går knappast att beskriva avslutningen på tisdagsnöjet i Hudiksvall som annat än storslaget. Världsartisten Howlin' Pelle Almqvist från The Hives och stjärnskottet Carl Norén, satte på varsitt håll hela staden i gungning.

Annons

Att tisdagarna i Hudiksvall slutar att vara veckans festliga höjdpunkt, betyder att sommaren börja närma sig sitt slut. Vemodigt kan tänkas, men någon plats för sådana känslor fanns det inte när Tisdagskul och Jukebox bjöd upp till finalfester.

I Rådhusparken var Carl Norén en av kvällens huvudattraktioner. Därefter klev Rodrigo "Rigo" Pencheff, vars karriär började i The Latin Kings, upp på scenen.

– Det har varit en spännande sommar, sammanfattade Radjo Askander tisdagarna i Rådhusparken.

På Gossip var kvällens första hemliga gäst upp på scenen sångaren Nicolai Dunger. Han mottogs med ett varmt välkomnande från publikhavet. Och det är också dem, gänget på dansgolvet, som Jukebox-generalen Sigge Hill beskriver som sommarens höjdpunkt.

– Det bästa har varit att det har kommit så mycket folk hit, att det fortfarande är så mycket publik på de här kvällarna, sade han innan kvällens show.

Finalkvällen till ära, hade han dessutom lyckats få fram en riktig världsartist, ingen mindre än Howlin' Pelle Almqvist, från The Hives.

– Det känns toppen att vara här. Riktigt roligt att se så mycket folk ute på en tisdag, sade han innan han klev på scenen.

Och att Hudiksvall också tyckte att det var riktigt roligt att få se Howlin' Pelle denna tisdag, rådde det ingen som helst tvekan om. Jublet och glädjeskriken visste inga gränser när hans namn presenterades.

– Nu är jag här. Det tog 33 år och jag har längtat varje dag. Nu är jag äntligen i Hudiksvall, ropade han från scenen, till det stegrande jublet.

Mer läsning

Annons