Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Slogs till marken av fallande trädgren

/

Vid 14-tiden inträffade en olycka i centrala Iggesund. En stor gren föll från ett träd och träffade 22-åriga Marielle Jonsson i huvudet.

Annons

Hon fördes med allvarliga skador i huvudet och benet till Hudiksvalls sjukhus.

– Jag hörde att det knakade till och försökte springa därifrån men jag hann inte. Jag svimmade aldrig av men jag kunde inte tag mig upp, berättar Marielle Jonsson, som fick hjälp av flera människor som blev vittnen till händelsen.

Marielle Jonsson berättar att hon fått sy fem stygn i bakhuvudet och fyra i ögonbrynet. Hon kan inte se så bra på det ögat och kan inte gå på ena benet. Hon är nyligen hemkommen från akuten när tidningen når henne och hon berättar att det redan börjat gå rykten om vad som egentligen hände.

– Någon sade att jag hade cyklat in i ett träd, men så var det ju inte. Men så här i efterhand tänker jag mest på vad som hade kunnat hända. Det går småbarn där varje dag och om det varit en liten som gått där så vet man ju aldrig hur det hade kunnat sluta, säger Marielle Jonsson.

Enligt Marielle Jonsson berättade personer som var på olycksplatsen att grenen sett rutten ut. Omedelbart efter olyckan skickade kommunen ut personal som sågade ner trädet.

Mer läsning

Annons