Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Skadegörelse och stölder

Här är några av de senaste anmälningarna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Annons

Skadegörelse: En husbil parkerad på Nygatan i Iggesund har enligt en anmälan utsatts för skadegörelse. Någon gång under helgen har någon kastat sten på bilen så att dörren fått skador.

Stöld: Någon stal ett visningsexemplar av en Iphone 6 inne i Teliabutiken på Guldsmeden på torsdagen. Tidigare på dagen hade strömkabeln dragits ut av en kund och larmet hade gått. När personalen sedan skulle visa telefonen för en ny kund var den borta.

Dieselstöld: Vid 10-tiden på söndagsförmiddagen tankade en lastbilschaufför 322 liter diesel vid Statoilmacken i Gnarp och åkte sedan utan att betala. Värdet på bränslet uppskattas till cirka 4 300 kronor. Det är oklart om chauffören haft uppsåt, då det varit problem med hans tankkort.

Stöld: En kvinna från Solna blev av med sin väska på Delsbostämman. Hon hade lämnat tältet en stund vid tvåtiden på natten och då hon kom tillbaka var väskan med telefon, nycklar, plånbok med kort och 1 000 kronor i kontanter, borta.

Skadegörelse: Den 29 juni klottrade någon ned handikapptoaletten inne på Guldsmeden. Med spritpenna har man skrivit på toaletten, spegeln, tvättstället, skötbordet och dörren. Nu ska personal på Guldsmeden studera övervakningskameror som finns utanför toalettområdet om det går att se vem som kan misstänkas för skadegörelsen.

Mer läsning

Annons