Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Posten i Hudiksvall byter lokaler

/
  • Posten i Hudiksvall flyttar in i nya lokaler nästa år. Ombyggnationerna inför flytten är i full gång.

Posten i Hudiksvall planerar ett lokalombyte. De gamla lokalerna på Storgatan skall bytas ut mot mer anpassade sådana. Flytten planeras äga rum i början av 2012.

Annons

– Tanken är att vi ska flytta in i början av 2012 om allt går som det ska – när fastighetsägaren anpassat lokalerna för oss, säger Anders Öhman, distriktschef för Posten Hälsingland.

De nya lokalerna finns på Furulundsvägen och har tidigare inrymt Mekonomen. Anders Öhman menar att anledningen till flytten är att de nya lokalerna lämpar sig bättre för Postens behov än de tidigare, som låg mitt i bostadsområdet på Storgatan.

– Vi behöver byta lokaler både för att få en bättre arbetsmiljö för våra anställda, men också för att kunna vara mer tillgängliga för våra kunder, säger Anders Öhman.

Postens lokaler kommer i och med flytten vara inhysta på ett plan, vilket Anders Öhman ser som en stor fördel.

– Vi är i behov av lokaler med bättre logistik, vilket vi nu kan få. De gamla lokalerna var belägna i ett bostadsområde, där vi tvingades arbeta på flera plan och lasta post per hiss ned till källaren för utkörning. Nu kan vi ha allt på ett och samma plan och på så vis få en bättre logistisk lösning. Men totalt sett är utrymmet nog mindre, säger Anders Öhman.

Mer läsning

Annons