Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Påskhelgen hos polisen – 40-åring körde omkring med en burk narkotika

Här är påskhelgens anmälningar hos polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Annons

Polisen jagade berusad man till fots efter motocross färd

Natten mot lördag körde en man i 20-årsåldern runt på en motocross i centrala Hudiksvall. Polisen fick syn på mannen och försökte få honom att stanna. Då slängde mannen motocrossen och försökte springa från polisen. Flyktförsöket lyckades inte och han misstänks för såväl rattfylleri som grov olovlig körning.

Läs även: Man misshandlade och dödshotade sambo – döms till fängelse

Stulen personbil hittades övergiven utanför Kramfors

En personbil stals någon gång mellan fredag och lördag på Håsta, Hudiksvall. Polisen hittade den stulna bilen övergiven utanför Kramfors under söndagen. Men har i nuläget ingen misstänkt.

Läs också: Slog till mot skolor och butiker – nu har tonåringar dömts efter stöldturné

Fick inte stopp på bilen och krockade i bilkö

I samband med en trafikolycka utanför Hudiksvall under långfredagen misstänks en man i 30-årsåldern för grov vårdslöshet i trafik. Räddningstjänst och polis omdirigerade trafiken efter en olycka, vilket skapade köbildning. Mannen saktade ned försent och krockade med ett stillastående fordon i den kö som bildats. Ingen ska ha skadats i krocken.

40-åring körde omkring med en burk narkotika

En personbil stoppades väster om Hudiksvall under långfredagen. I bilen påträffades en mindre mängd narkotika i en burk. En man i 40-årsåldern misstänks för narkotikabrott.

Läs även: Efter mobilstölderna på skolor – nu åtalas en tonåring för 33 brott

A-traktor misstänks nått för hög hastigheter i Hudik

En kille i 18-årsåldern misstänks för olovlig körning efter att han under långfredagen körde för snabbt i centrala Hudiksvall. Polisen har nu beslagtagit a-traktorn för provkörning. Fordonsägaren, en man i 45-årsåldern, misstänks för tillåtande till olovlig körning.

Törstiga tjuvar slog till mot Bergsjöskolans cafeteria

Någon gång under påskhelgen ska någon ha tagit sig in i Bersjöskolanoch tagit läsk från skolans cafeteria. Hur inbrottet har gått till och exakt hur mycket som stulits vet i nuläget inte polisen.

Mer läsning

Annons