Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nya lokaler ger senare post i Iggesund

/
  • Lars Wik jobbade tidigare på kontoret i Iggesund och tycker att de nya ljusare och större lokalerna i Hudiksvall är ett lyft.

De första dagarna för det nya postkontoret har inneburit en del förseningar i utdelningen. Vissa kommer nu även att få sin post betydligt senare, något som Posten missade att informera om.

Annons

I måndags flyttade Posten i Hudiksvall och Iggesund till gemensamma lokaler på Furulundsvägen. Det innebär att många i Iggesund kommer att få senare påhälsning i brevlådan.

– Det är klart att det blir senare tider när det körs från stan och de ska dela ut på fler ställen på vägen hit, men vi fick ingen information om att det skulle förändras, säger John Erik Florén som bor i Långviken.

Posten informerade sina boxkunder om flytten men inget om ändrade utdelningsturer.

– Vi tappade bort de andra kunderna på vägen, det är en plump i protokollet för vår del, säger Per Löfgren, produktionschef vid Posten i Hudiksvall och Söderhamn.

I måndags blev det även problem med utdelningen för postnumret 824 92 i Hede.

– Det var råddigt och struligt första dagen där och vi hann inte dela ut allt. Men det ska ha rättats till senare i veckan, säger Per Löfgren.

Mer läsning

Annons