Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Misshandel, stöld och skadegörelse

Här är några av de senaste anmälningarna som inkommit till polisen i Hudiksvall och Nordanstig.

Annons

Skadegörelse: En polispatrull stoppades natten mot fredagen på Hamngatan av en privatperson som ville anmäla att någon hade slagit sönder ett fönster till Dackås konditori. Vittnen till skadegörelsen finns.

Misshandel: En dellbo fick uppsöka sjukhus efter att ha blivit misshandlad i ansiktet av två personer vid bryggan intill sjöbodarna i Hudiksvall, natten mot fredag. Vittnen till händelsen finns.

Försök till stöld: Någon gång mellan den 29 maj och den 7 juni har ett hänglås brutits upp på ett uthus i Ilsbo. Ägaren var bortrest och den som tog hand om fastigheten under tiden har upptäckt att någon försökt stjäla gods ur förrådet. Bland annat har man försökt koppla loss skärbladen från en gräsklippare.

Misshandel: En kvinna i 40-årsåldern sitter anhållen efter att ha misshandlat en annan kvinna på Svanbacken i Delsbo efter en dispyt. Polis tillkallades och grep kvinnan på lördagsmorgonen.

Stöld av drivmedel: En bilförare tankade 72 liter bensin på Statoilmacken i Gnarp på fredagseftermiddagen, och smet sedan utan att betala notan på 1 052 kronor. Macken har övervakningskameror och polisen har goda förhoppningar om att tjuven ska kunna identifieras.

Mer läsning

Annons