Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Matprogram spelas in i Hudiksvall

/
  • Matprogrammet Halv åtta hos mig kommer att spelas in i Hudiksvall. Bilden är från en inspelning från en tidigare säsong.

I februari kommer matprogrammet Halv åtta hos mig att spelas in i Hudiksvall. Nu letar produktionsbolaget efter personer som vill vara med i tv-programmet.

Annons

Tv-programmet Halv åtta hos mig som sänds på TV4 kommer att spelas in i Hudiksvall i februari.

– Vi har fått in några ansökningar. Vi letar efter härliga karaktärer, både yngre och äldre, säger Matilda Hedvall som är castare och redaktörsassistent på produktionsbolaget ITV Studios Nordic som spelar in matprogrammet.

I mitten av november kommer produktionsbolaget besöka Hudiksvall för att träffa personer som är tänkbara kandidater till inspelningen av matprogrammet.

– Vi vill ha en stor spridning på folk. Nu ringer vi runt till de som har lämnat in en ansökan och vi pratar med de på telefon. Sedan kommer vi välja ut en del som vi kommer träffa personligen, säger Matilda Hedvall.

Matilda Hedvall hoppas att produktionsbolaget ska hitta flera olika karaktärer i Hudiksvall för att få en bra blandning i programmet.

– Vi hoppas hitta de som verkligen kommer från bygden och de som älskar matlagning. Vi vill också gärna att de använder lokala råvaror i sin matlagning, säger Matilda Hedvall.

Inspelningarna av programmet kommer troligen att ske mellan den 11 och den 14 februari. När avsnitten från Hudiksvall kommer att sändas är oklart, men enligt Matilda Hedvall kommer de att sändas någon gång under 2013.

Mer läsning

Annons