Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man åtalas för två dagars våld

Först misshandlade 26-åringen en man utanför en restaurang. Nästa dag kom han tillbaka och blev våldsam igen.

Annons

Det hävdar åklagaren som nu åtalar mannen för flera brott. Misshandeln ska ha skett i slutet av oktober och den 26-årige Hudikmannen ska då ha slagit en av restaurangens gäster i ansiktet så att han fick ont och började blöda. Mannen fördes bort av polis, men redan dagen därpå var han tillbaka.

Efter tjafs med en gäst, bad en i personalen honom att gå ut. 26-åringen ska då ha återvänt och hotat den anställde med en askkopp av en tegelsten. Han ska också han ha slagit den anställde i ansiktet. Efter det ska han ha kastat iväg 2-3 glasflaskor i riktning mot den anställde och en gäst. En av flaskorna krossade en ruta på restaurangen.

Nu åtalas Hudikmannen för två fall av misshandel, ett olaga hot och skadegörelse för händelserna på restaurangen. Han åtalas dessutom för att ha varit påverkad av narkotika i Gävle i somras, då han också hade 13 narkotikaklassade tabletter med sig.

Mannen har sagt i polisförhör att han drabbats av black-out efter att ha druckit alkohol. Händelserna kommer att tas upp i en rättegång i Hudiksvalls tingsrätt framöver.

Mer läsning

Annons