Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Läsare rasar efter Lenas berättelse

Efter berättelsen om Lena och hennes mobbade son i lördagens tidning, har läsarreaktionerna varit starka.

Annons

Och till slut har kommunen nu satt upp en handlingsplan för familjen. Nu har Lena varit på ett möte med skolans rektor och ansvariga chefer inom kommunen. Man har kommit överens om en rad åtgärder för att få ett slut på trakasserierna som hennes son utsatts för.

– Det kändes bra att få komma dit och diskutera. Nu vet jag att det kommer att hända något. Kommunikationen ska bli bättre och vi ska få insikt i vad som händer. Men efteråt kändes det ändå olustigt på något sätt. Flera gånger ville de att jag skulle tala om för dem vad de skulle göra, och vad jag hade för förslag på åtgärder. Det kändes konstigt, säger Lena.

Mobbning är ett ämne som väcker starka känslor hos många människor och många har blivit berörda av Lenas historia. Efter artikeln har flera läsare hört av sig till tidningen och velat dela med sig av sina egna berättelser, och för att stötta.

– Bra att ni tar upp det här ämnet. Jag hoppas verkligen att den här familjen kan få hjälp. Jag kan inte släppa det här, skriver en läsare.

Läs mer om Lenas möte med kommunen och läsarnas reaktioner i .

Mer läsning

Annons