Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Isa ger allt på kalaset

/
  • Med sin musik vill Isa Tengblad göra andra glada och sprida positiv energi.

Melodifestival, Allsång på Skansen och i måndags gäst hos Lotta på Liseberg. Det är mycket nu för Isa Tengblad, som snart står på Hudikkalasets scen.

Annons

Sedan premiären som femåring i Småstjärnorna har det mesta kretsat kring musik och dans för Isa Tengblad. Tolv år efter premiären på TV4 kryssar hon fram mellan landsändarnas sommarscener.

– Vi åker runt i Sverige på sommarturné, alltifrån festivaler och allsång till sommarkrysset, säger hon.

På instagram tilltalar hon sina följare med "Hey you licious" och den nära relationen med fansen vill hon ska kännas när hon kliver upp på scenen på lördag .

– Jag får så sjukt mycket adrenalin på scen och vill ge allt. På lördag hoppas jag kunna bjuda publiken på en stor och energifylld show. De har kommit dit för min skull, så jag vill göra bra ifrån mig för deras skull.

Timmarna innan spelning försöker hon slappna av och inte lägga så mycket press på sig själv.

– Jag har kul med dem jag är med. Men en timme innan spelning behöver jag ha space och tyst omkring mig. Då fokuserar jag och tänker positiva tankar.

Hon beskriver sig själv som en tjej beroende av musik. Drömmen har alltid varit att kunna jobba med musiken på heltid.

– Med min musik vill jag göra andra glada och sprida positiv energi. I låtarna jag skriver handlar det mycket om att stå upp för sig själv. Jag försöker uppmana folk att tro på sig själva och sikta på det.

Och texterna har givit positiv effekt.

– Mina fans ger mig så mycket kärlek via sociala medier och det märks verkligen på den fina stämningen på spelningarna.

Ständigt på väg kan livet som artist lätt bli flyktigt, men i människorna runt omkring henne finns tryggheten.

– Jag har med mig halva min familj på turnén, min pappa är manager och min bror brukar spela skivor på de flesta gigen. Det är viktigt att ha människor omkring mig som jag är trygg med, säger Isa Tengblad.

Mer läsning

Annons