Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hudikbon laddad inför premiären av Paradise Hotel: "Hoppas jag blir älskad"

Han knep VIP-platsen i Förspelet, och under måndagskvällen dyker han upp i tv-rutan på allvar. Hudikbon Hampus Marcussen är en av deltagarna i årets Paradise Hotel. – Jag har väntat länge på att få se det här, säger han.

Annons

Läs också: Efter dramat i Förspelet – Hudikkillen Hampus en av deltagarna i Paradise Hotel

Under måndagskvällen är det säsongspremiär för Paradise Hotel, dokusåpan som tagit Sverige med storm de senaste åren. 2014 ansökte fler än 11 000 personer till serien – vilket är fler sökande än till lärarutbildningen. En av deltagarna är Hudiksvallsbon Hampus Marcussen, som vann VIP-platsen i Förspelet. Han är laddad inför säsongspremiären, som ses från hemmaplan med familj och vänner.

– Jag är skitpeppad, det ska bil så kul att få se det här, säger han under måndagseftermiddagen.

Några förväntningar på publikresponsen har han inte, men Hampus hoppas att tv-tittarna ska ta hans medverkan med glädje och värme.

– Jag hoppas bara att folk ska vara glada och kärleksfulla, och att det inte blir en grej som leder till att man blir hatad eller att man får en massa skit. Jag hoppas jag blir älskad, säger han och skrattar.

Hudiksvallsbon Hampus Marcussen deltar i årets Paradise Hotel.

Uppmärksamheten kring programmet är stor, och för många tidigare deltagare har det lett till både kändisskap och medierelaterade jobb. Hampus Marcussen har inget exakt mål med sin medverkan, men kan tänka sig att jobba inom liknande branscher. Han har redan varit involverad i tv-jobb, bland annat under den stjärnspäckade Kristallen-galan.

– Jag har ingen plan och vill inte ha det heller, det är så tråkigt att bestämma sig. Leder det någonstans så är jag skitglad, men om inte så blir jag inte besviken heller, säger Hampus Marcussen.

Om du skulle få ge framtida Hampus ett meddelande, en fråga eller ett budskap som han kan läsa efter programmet avslutats, vad skulle du säga?

– Jag skulle fråga mig själv: Hampus, är du fortfarande dig själv? Och förhoppningsvis kan jag svara att jag är det.

Läs mer: Hampus från Hudiksvall prövar sin lycka i dokusåpa: "Jag gillar att stå i centrum"

Få koll på vad som händer i din närhet med vår nya app:

Här kan du ladda hem helahälsinglands iPhone-app.

Här kan du ladda hem helahälsinglands Android-App.

Har du redan appen? Då ska du uppdatera den i din telefon för att få alla nya funktioner!

Mer läsning

Annons