Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En kul jul på Hudiks scener

/
  • Jenny Melin, Sigge Hill och Jerry Carlsson är några av de Hudikartister som underhåller i julshowerna.Montage: Stefan Westerlund

Det är dags att tänka på hur man vill roa sig i jul. Åtminstone tre mer eller mindre traditionella julshower med tillhörande mat finns att välja på.

Annons

Redan den 25 november kör man i gång med Las Vegas Christmas Show på Gossip. Där blir det Jerry Carlsson och Ronnie Stewart som tillsammans med Pelle Karlsson och Jon Jonasson kör ett program byggt på Jerry Lee Lewis och Elvis-hits. Gästartist är Hudiktjejen Jenny Melin. Därefter följer fem showkvällar i december. Priset inklusive trerätters middag ligger på 595 kronor.

I Kulturhuset Glada Hudiks stora sal gästas scenen av fem artister från Wallmans Salonger under sju kvällar mellan den 3 och den 17 december.

- Det blir traditionell Wallmansunderhållning där artisterna både serverar och underhåller, säger Radjo Askander, krögare på Kulturhuset,

Där kommer biljetter för julsupé och show att kosta 687 kronor.

Manis Sportbar har julshowspremiär på sin nyligen iordningställda övervåning. Hudikprofilen Sigge Hill står för showandet. Premiären har satts till den 7 december, och därefter kör man ytterligare sju kvällar fram till den 17 december. Lokalen rymmer ungefär 90 matgäster åt gången och ägaren Niklas Nilsson utlovar smak av jul i sin trerättersmeny.

- Vi kör ju i en mindre lokal och hoppas vi kan åstadkomma en gemytlig show där alla känner närheten till artisterna, säger han.

Biljettpriset är satt till 600 kronor.

Mer läsning

Annons