Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

En heldag med musik i stan

/

Efter danssvängen kom musikstafetten. Under hela lördagen bjöd olika musikgrupper folk på underhållning, först vid Kanalbron och sedan på Möljen.

Annons

Samtidigt som Musikstafetten börjar så är det sista dagen för Handelns dagar och det är en hel del folk som rör sig ute på stan. Många stannar till vid Kanalparken för att lyssna på barnkören Glädjegung.

Efter barnkören är det dags för trion La Batré, som följs av sångaren Fabian Sjöström.

Bredvid scenen står Ulrika Beijer, projektledare för Fokus Glada Hudik som ligger bakom musikstafetten. Kvällen innan var hon konferencier på Glada Hudik-galan. Den festen ville man på något sätt förlänga och i fjol arrangerades det därför en danssväng dagen efter galan. I år skulle det egentligen ha blivit en körsväng, men det blev en musikstafett i stället.

– En musikstafett är helt enkelt lättare att få ihop, förklarar Ulrika Beijer och tillägger att det kommer att bli en körsväng i alla fall, men det får vänta till nästa vår.

Tanken med musikstafetten är att bjuda på en hel dag med olika typer av musik, först på scenen vid Kanalbron, sedan flyttar evenemanget till den öppna scenen på Möljen.

Mer läsning

Annons