Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det blir ett Hudikkalas även nästa år

Trots en viss tveksamhet efter sommarens stora engagemang så har Erik Ohlsson nu bestämt sig. Det blir ett Hudikkalas även nästa år.

Annons

– Vi kör ett år till. Årets kalas gick ihop och vi gjorde en liten vinst, så det känns som att det finns förutsättningar för att göra det igen. Jag behövde nog egentligen bara få vila ut lite efter sommarens fest, säger Erik Ohlsson.

Det hade bara gått någon vecka efter att tält, scener och ljudanläggningar var nedmonterade i Rådhusparken i somras så var planeringen igång i Erik Ohlssons huvud igen. Än så länge är det för tidigt att säga något om innehållet i nästa kalas, men några trevare har han ändå slängt ut till artister som han gärna vill ha till Hudiksvall.

Oklart är också om platsen blir densamma.

– Vi vill gärna vara i parken, men det är upp till markägaren att besluta om. Så för säkerhets skull har vi även ansökt om att få vara på Möljen, säger Erik Ohlsson.

Han har en ny parhäst inför nästa år. Krögaren Radjo Askander har sagt att han inte kommer att vara med. I stället blir det Erik Ohlssons kompis Jonas Hamlund från Sundsvall som kommer att bli den som tar hand om serveringen. Jonas har tidigare bland annat varit restaurangchef i Ramundberget.

I somras var dragplåstren på kalaset bland andra September och Tove Styrke. De lockade cirka 2 500 besökare per dag. Men Erik Ohlsson låter övertygad när han påstår att det kommer att toppas av nästa års kalas.

– Det finns många artister som kan göra det riktigt bra. I januari hoppas jag att vi kan börja släppa några av namnen.

Mer läsning

Annons