Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hudiksvall firade nationaldagen

Solen sken när nationaldagsfirandet gick av stapeln på Möljen i Hudiksvall. Dagen bjöd bland annat på musik, tal, klimatshow samt stipendieutdelning.

Det var Hudiksvalls kommuns kulturstipendium 2011 som delades ut. Alla pristagare kunde inte närvara, men det var Esbjörn Wettermark, föreningen kultur.jernverket, Katarina Widholm samt Klint-Olle Jonsson som fick ta emot årets kulturstipendium som delades ut av kulturchef Sten Bunne.

– Det känns jättebra, det är alltid kul att bli uppskattad, sade Lotta Andersson Damberg och Gerd Engberg, två av styrelsemedlemmarna som tog emot priset för föreningen kultur.jernverket.

För underhållningen denna dag stod bland annat Blåspopparna, Glada Hudik-kören och sånggruppen Ändåba. Kommunchef Bengt Friberg höll tal, och firandet avslutades med allsång.