Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hudik-fostrade Isabella Ström klar för ny SSL-klubb: "Kommer att bli spännande"

Isabella Ström lämnar gotländska Endre. Men 20-åringen spelar SSL-innebandy även nästa säsong ändå. – Det känns inspirerande att få komma till en klubb som Rönnby, säger hon.

Två säsonger i Endre fick räcka för Isabella Ström. Nu går flyttlasset tillbaka till fastlandet igen med destination Västerås. Det är Rönnby som värvar forwarden som svarade för elva poäng på 34 matcher den senaste säsongen.

– Det känns inspirerande att få komma till en klubb som gör en nysatsning på tränare med fina meriter. Rönnby kommer att satsa på en rolig och offensiv innebandy som passar mig som spelare bra, säger hon till klubbens hemsida.

LÄS MER: Hudiktalangen nominerad till årets rookie

Endre och Ströms nya klubb Rönnby möttes i vårens slutspel – en kvartsfinalserie som för övrigt Endre vann med 3–1 i matcher.

– Jag tror att jag kommer att få en bra chans till utveckling på alla sätt i Västerås. Det kommer att bli spännande att se hur bra laget kan bli, säger hon till klubbens hemsida.

LÄS MER: Isabella Ström vill växla upp i semifinal: "Jag har mer att ge"

Isabella Ström startade sin innebandykarriär i Njutångers IF. Sedan blev det tre säsonger i Hudik/Björkberg följt av tre säsonger med innebandygymnasiet RIG Umeå, innan det blev en flytt till Gotland.

På meritlistan finns också ett VM-guld med U19-landslaget i Polen 2014.

LÄS MER: Hudik/Björkberg: Plantskolan som aldrig får skörda frukten