Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hudik FF vill ha vasse Widahl

Oliver Widahl gör sin tredje säsong i Selånger.
Frågan är om den bara blir halv för den vasse toppen från Bollnäs?
– Hudiksvall vill att jag ska komma, säger 24-åringen, tillbaka efter knäskada.

Oliver Widahl hade flera fina säsonger – som effektiv målskytt i både Bollnäs och Edsbyn – när han drog vidare till Selånger FK.

Widahl, som är son till Bollnäs sportchef Anders Persson, gjorde en stark första säsong när Selånger lyfte till division 1.

Men efter en lovande start förra säsong, blev det retur direkt till tvåan.

Inför årets säsong fick laget sämre förutsättningar.

– På sätt och vis. Själva föreningen växer och vill utvecklas, men laget har förlorat en del slagstyrka. Vi tappade sju startspelare inför säsongen, berättar Oliver Widahl, som sinkats av en tidig knäskada.

– Något med menisken, jag fick vila och köra rehab en månad. Nu kan jag spela för fullt, men känner av det dagen efter, säger Widahl, som gjort mål i båda de matcher han spelat efter uppehållet. Totalt har han gjort sex mål på sina åtta matcher.

Selånger ligger tia i tabellen, och möter på torsdag åttan Hudiksvalls FF på hemmaplan. Frågan är om det blir förhandlingar "bakom knuten" då?

– Nja, hehe, knappast. Men vi har en pågående dialog, säger Widahl – som i vintras tränade med HuFF.

Kan det handla om en övergång redan i sommar?

– Det känns lite avlägset just nu, det är mycket som ska stämma med jobb och sånt också. Och det ska kännas rätt. Men dörren är inte helt stängd, säger Oliver Widahl – en pålitlig målskytt som kan vara på väg tillbaka till Hälsingland.