Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

HTC Wildfire får media-synk

/

HTC släpper en uppgraderad version av sitt synk-program för Android-mobiler.

Annons
HTC släpper en uppgraderad version av sitt synk-program för Android-mobiler. Den nya modellen Wildfire tycks för närvarande vara den enda som kan utnyttja programmets media-funktioner.

HTC Sync är ett program som tillverkaren skickar med sina Android-mobiler för att användarna ska kunna synka kalender, kontakter med mera mellan telefonen och datorn. Att synka musik, film och bilder mellan datorn och telefonen har tidigare krävt att man skaffar programvara från en tredje part men nu har tillverkaren inkluderat funktioner för detta i version 3.0 av HTC Sync.

Från HTC:s sida är informationen inte alldeles glasklar när det gäller vilka andra modeller som har eller kommer att få stöd för media-synk. Version 3.0 av HTC Sync dyker bara upp om man anger Wildfire som sin telefon på HTC:s webbplats och för att komma åt installationsfilen ska man dessutom mata in telefonens serienummer.

HTC uppger att stöd för flera telefoner ska komma "mycket snart" samtidigt som man meddelar att version 2.1 eller högre av Android är ett krav för "den här versionen" av HTC Sync. Att Legend och Desire står närmast på tur verkar givet, om man även utvidgar stödet till äldre modeller är mera osäkert.

 


/Henrik Thoressonmobil.se

Mer läsning

Annons