Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Höstsuccén håller i sig

Fotbollens dag på Rengsjö IP fick en kanonavslutning – och det var veteranerna som visade väg mot Timrå.

– Det blir aldrig tråkigt att göra mål, hur gammal man än är så går det inte att låta bli att jubla, säger Christian Törnros.

Annons

Under hösten är det bara serieledaren Hille som är i bättre form än Rengsjö. Förklaringen till Rengsjös förvandling från ett bottenlag utan självförtroende till den självspelande elva laget nu visar upp är enkel.

– Vi börjar alla att komma i bra form och spelsystemet verkar ha satt sig. Det och att det börjar ramla tillbaka lite skadade spelare gör att vi fått ordning på det här, säger Christian Törnros.

33-åringen svarade för två tunga mål mot Timrå, och låg dessutom bakom en handfull framspelningar som borde ha gett lite assistpoäng.

– Rickard (Brodin) och Wästman (Erik) fick ju ett varsitt bra läge, och sedan så blev de vinkade för några tveksamma offsider, säger Törnros.

En annan veteran som satte rejält avtryck i matchen var Robert Brånegård. 36-åringen började träna igen under sommaruppehållet och har varit med fullt ut sedan dess. Tillsammans med Roni Bermal så hade han full koll på Timrås mittfält, där bland annat ex-allsvenske Jonas Wallerstedt spelade.

– De spelade med tre på mitten, men det visste vi och hade en plan för. Roni och jag läser varandra bra och han är så lugn i sitt spel. Han får springa lite mer så täcker jag upp ytorna bakom, säger Robert Brånegård.

Rengsjö vann till slut med 3–2 vilket gör att laget har fyra segrar på de sex senaste matcherna.

– Vi har roligt nu, och till skillnad mot våren så har vi millimetrarna på vår sida, säger Christian Törnros.