Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon blir Bollnäs nya ekonomichef

Åsa Myhrberg har tackat jag till tjänsten som ekonomichef i Bollnäs kommun. Hon tar över efter Karoline Sundström.
– Det känns spännande och intressant, säger Myhrberg.

Åsa Myhrberg har tidigare arbetat både inom privat- och offentlig sektor. Inom Bollnäs kommun har hon varit verksam sedan 2002.

Läs också: Bollnäs ekonomichef säger upp sig

Myhrberg började som ekonom vid barn- och utbildningsförvaltningen men har under de senaste tre åren haft tjänsten som redovisningsassistent på ekonomikontoret. Där har hon arbetat tillsammans med den numera före detta ekonomichefen Karoline Sundström.

När Sundström sa upp sig i höstas för att i stället börja arbeta som kontorschef på LRF Konsult i Bollnäs kändes det som ett naturligt steg för Åsa Myhrberg att söka tjänsten som ekonomichef i Bollnäs kommun.

Läs också: Bollnäs har fått en ny kommunchef

Myhrberg ser fram emot att sätta igång med sina nya arbetsuppgifter så snart som möjligt.

– Kommunen hade i och för sig ett gott bokslut 2015, men prognosen ser sämre ut framöver. Så det blir en utmaning att ta tag i, men också spännande och roligt, säger hon.

Kommunchef Anders Johansson är nöjd över rekryteringen och tror Åsa Myhrberg är rätt person för jobbet.

Läs också: Ekonomichefen får inte leda personal

– Jag är glad över att Åsa Myhrberg med sin kompetens både från offentlig och privat verksamhet har tackat ja till tjänsten som ekonomichef, säger han.

Läser du ofta nyheter i din mobiltelefon? Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik