Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hon är den lyckliga miljonvinnaren från Iggesund: "Man kanske skulle byta ut tjock-tv:n nu"

Nio personer från runtom i Sverige fick chansen att vara med på Miljonlotteriets stora Vinnardag. Angeli från Iggesund blev en av dem. Med hem följer en miljonvinst.
– Jag har inte riktigt smält det än, säger hon.

Läs också: Skrapar fram storvinst på Fars dag – se Sundsvallspappans reaktion

Efter ett snart sju års långt medlemskap i Miljonlotteriet blev det Angeli Löfqvist Snells tur. Det började med att hon skrapade hem en vinst på 500 000 kronor hemma i Iggesund. Hälften fick plockas ut i vinstvaror. Det blev en varsin bil åt döttrarna.

– Min första tanke var att ta ut en varsin mini-cooper åt flickorna, sen tänkte jag att jag kanske skulle vara förståndig och ta något till huset ändå. Men jag valde att gå på min första tanke, och döttrarna blev såklart jätteglada, säger Angeli Löfqvist Snell.

Men vinsttåget slutade inte där. En resa till Mölnlycke blev det under fredagen, för att vara med på stora Vinnardagen. Tillsammans med åtta andra lotterivinnare från hela Sverige fick Angeli Löfqvist Snell chansen att dra lotter med vinstchanser på upp till 5 miljoner. Ingen drog hem storkovan, men med hem till Iggesund följer 1 miljon. Det är en lycklig, men fortfarande något chockad, vinnare som under fredagskvällen satt sig på tåget norrut.

– Det känns naturligtvis bra, men man kan inte smälta det på en gång. Just nu känns det lite som vanligt bara, man går inte omkring på moln än. Vem vet, i morgon kanske det sjunker in, säger Angeli Löfqvist Snell och skrattar.

Läs också: Enångersbo har chans på fem miljoner – skrapar Triss på onsdag

När Helahalsingland.se når vinnaren har hon precis berättat för sin man om lottodragningen. Ingen annan i familjen vet om något än.

– Maken visste inte ens att jag var där, jag hade inte talat om det. Så han blev nog ganska förvånad, säger Angeli Löfqvist Snell.

Redan innan hon åkte till Göteborg kände sig Angeli som en vinnare, därför valde hon att inget säga till familjen.

– Det fick hellre bli en positiv överraskning, säger hon glatt.

Ingen strategi fanns i bakhuvudet när ett av 18 kuvert skulle väljas. Magkänslan fick styra.

– Jag var redan så nöjd med det jag vunnit, så jag kände mig inte alls nervös när jag tog ett guldkuvert. Men nu känns det naturligtvis jättekul, säger hon.

Nu ska Angeli Löfqvist Snell plocka ut hälften i varor, enligt regelverket. Än har hon inte hunnit fundera på vad vinsten ska gå till.

– Jag har inte hunnit tänka något, det har varit så mycket i dag. Men man kanske ska ta en ny tv, vi har fortfarande tjock-tv hemma, säger hon och skrattar.

Den här artikeln hade du kunnat få som pushnotis i din telefon. Ladda ner vår nya app här, till Iphone eller till Android!

Iphone: App Store

Android: Play Butik