Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hjälparbete med Edsbyanknytning i Go'kväll

På tisdag kväll kan man om man tittar på tv-programmet Go'kväll se ett inslag om ett uppskattat hjälparbete i Bolivia som har kopplingar till Ovanåker.

Annons

Programinslaget handlar om hjälporganisationen Barnens räddningsark som delvis stöds av Edsbyns bandylag, Alftaskolan, Smyrna församlingen och företaget Lindbergs.

Barnens räddnings ark är en fristående kristen hjälporganisation som i linje med FN:s barnkonvention. Bland annat bedrivs ett omfattande och prisat hjälparbete bland gatubarn i Bolivia.

Den som ringer och talar om att Go'kväll ska visa ett inslag om det här hjälparbetet är Lars-Erik Häggblom som nu är pastor i Smyrnaförsamlingen i Edsbyn.

Lars- Erik Häggblom kommer själv tillsammans med Edsbyborna Michael och Josef Lindberg resa till Bolivia i slutet av oktober för att titta på verksamheten och dokumentera den. Under tio dagar stannar Edsbyborna i Bolivia.