Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HHC var det hetare laget

Nej, inte ens på hemmaplan kunde Enköping rå på Hudik hockey. Resultatet 2–3 (1–0, 0–1, 1–2), gör att HHC ökar på ledningen i division 1C-tabellen.

– Vi är det klart mycket bättre laget, men de krigar på bra, säger HHC:s tränare Affe Nordh.

Och det var hemmalaget som 7.49 in i första perioden kunde ta ledningen i power play, sedan HHC:s Nicklas Petterson dragit på sig en tvåminuters utvisning för tripping.

– Spelet jämnar väl ut sig lite i slutet av första, men i andra tar vi över fullständigt. Det var inget snack om vilket som var det bästa laget. Det var bara målen som saknades, säger Affe Nordh.

– Det blev tajt siffermässigt, men som hockeylag var vi klart bättre. Grabbarna gör det bra som har tålamod i andra perioden då vi inte får in pucken, trots tre power play. Men vi gjorde inga dåliga power play, det studsade inte med oss, helt enkelt.

Ytterligare en bortavinst gör att HHC nu känner sig trygga även på bortais.

– Redan från start var vi det hetare laget och öppnade klart bättre än Enköping. De sa att det här var den bästa match de gjort i år, och ändå räckte de inte alls till mot oss, konstaterar Affe Nordh.