Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HHC lyfte och vann

Efter sex raka snytingar i upptakten av J 18 elit jobbade Hudik Hockey till sig en efterlängtad seger när laget klappade till gästande Kristinehamn med 5–0 (1–0, 0–0, 4–0).

– Den här segern betyder oerhört mycket mer än bara tre poäng, sa HHC-tränaren Johan Eriksson.

– Den kommer dessutom att ge oss glädje och energi inför fortsättningen, sa Johan som i fredags hade möte med sina spelare.

De sex inledande förlusterna har svidit ordentligt i unga hockeysjälar som tidigare i karriären oftast har varit vinnare.

Nu är motståndet flera snäpp vassare och att slita hårt och ofta på träningarna och sedan stå på den förlorande sidan har varit jobbigt.

– För vår del gäller det att ha två lag bakom oss när säsongen är slut. Den här segern ger arbetsro inför fortsättningen, sa Johan Eriksson som hade sin bäste spelare i målvakten Johan Larsson.

– Många jobbade hårt i dag och jag vill plussa extra för vår lagkapten David Lindgren som betyder oerhört mycket för laget både på och utanför isen, sa Johan.