Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HHC lyfte och vann

Efter sex raka snytingar i upptakten av J 18 elit jobbade Hudik Hockey till sig en efterlängtad seger när laget klappade till gästande Kristinehamn med 5–0 (1–0, 0–0, 4–0).

Annons

– Den här segern betyder oerhört mycket mer än bara tre poäng, sa HHC-tränaren Johan Eriksson.

– Den kommer dessutom att ge oss glädje och energi inför fortsättningen, sa Johan som i fredags hade möte med sina spelare.

De sex inledande förlusterna har svidit ordentligt i unga hockeysjälar som tidigare i karriären oftast har varit vinnare.

Nu är motståndet flera snäpp vassare och att slita hårt och ofta på träningarna och sedan stå på den förlorande sidan har varit jobbigt.

– För vår del gäller det att ha två lag bakom oss när säsongen är slut. Den här segern ger arbetsro inför fortsättningen, sa Johan Eriksson som hade sin bäste spelare i målvakten Johan Larsson.

– Många jobbade hårt i dag och jag vill plussa extra för vår lagkapten David Lindgren som betyder oerhört mycket för laget både på och utanför isen, sa Johan.