Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Het klubbkänsla på Långnäsparken

/
  • Anders Callmyr (i mitten) ger utrymme åt Jonas Svang och Fredrik Geigant som startar Club Terrassen på Långnäs.

Med Club Terrassen satsar Anders Callmyr och Långnäsparken på en ny, ung publik. Men egentligen är det två, unga killar som ligger bakom sommarens hetaste nöje.

Annons

Jonas Svang och Fredrik Geigant visste precis vad de ville när de tågade in till Anders Callmyr, arrendator av Långnäsparken sedan 15 år tillbaka.

De bad helt enkelt att få starta en klubb med proffsiga dj:s som serverar ung, bra dansmusik.

- Vi ville ha ett alternativ till det övriga nattklubblivet, och det på den här otroligt vackra platsen, säger Fredrik Geigant.

- Vi är unga och har öronen öppna för vad andra unga vill ha. En nysatsning med riktigt proffsiga och duktiga dj:s är vad väldigt många vill ha.

Nästa lördag, 27 juni, är det premiärkväll för Club Terrassen, eller CT som killarna hoppas blir det vedertagna namnet. Fyra lördagkvällar i juli är inplanerade, blir det succé kan Club Terrassen räkna med en fortsättninjg i augusti.

För att öka på klubbkänslan á la storstad har Svang & Geigant - som de kallar sig - infört dresscode välklädd och öppnar ett VIP-rum.

- Man vill ju gärna klä upp sig när man går ut, men jeans och tröja kan också vara välklätt. VIP-rummet har väldigt många visat intresse för redan.

I övrigt bjuder Långnässommaren på idel gamla godingar. Brännbollsyran är en klassiker som återkommer i slutet av juli. De populära Tisdagsnöjena har redan startat.

- I år sjunger och dansar absolut hela personalen, vi har två nya, duktiga tjejer, säger Anders Callmyr.

Fredagsrocken varvar med coverbanden Midnight Express och Collinis ända till sena augusti. Björn Rosenström återkommer till Hälsingenatta den 4 juli och den 22 augusti återvänder Lalla Hansson till Sextiotalspartyt. Jazzvännerna bör boka in 2 augusti för en genomgjuten jazzkväll.

 

Mer läsning

Annons