Annons
Vidare till helahalsingland.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hep Stars kommer till allsången i Rogsta

Rogsta sockens intresseförening satsar stort. De har bokat Hep Stars för en spelning i juli.

Rogsta utanför Hudiksvall bjuder för sjunde året in till allsångskvällar med gästartister. Premiären är den 24 juli och då besöker Gula Hjälmarna bygdegården. Bandet får sällskap av Östen Eriksson.

Men sommarens stora dragplåster blir helgen efter då Hep Stars kommer. Hep Stars är en av 60-talets största pop-grupper och är än i dag väldigt populära.

– Det är många som har sagt; oj, oj, kommer Hep Stars? Då kommer vi också, berättar Bengt Lilja som är ordförande i Rogsta sockens intresseförening.

De fyra första åren med allsång i Rogsta inriktade man sig på lokala artister. Ifjol uppträdde Lill-Babs och Östen Eriksson tolkade Allan Edwall på allsångskvällarna.

Se också: Lill-Babs på hip-hop-humör i Rogsta.

– Det gav blodad tand. Ortsborna tycker det är kanon om Rogsta kan sätta den östra delen av kommunen på kartan, berättar Bengt Lilja.

Cirka 600 besökte Rogsta när Lill-Babs uppträdde ifjol. Arrangörerna hoppas på lika stor publik när Hep Stars kommer.

– Bara vi har tur med vädret så, säger Bengt Lilja.

Läs också: Säsongsavslutning på allsången i Rogsta.