Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemskt att spara för de gamla

Jag har med stort intresse följt den senaste tidens nedläggningsprocedur gällande Ringslyckan i Rengsjö.

Annons

Eftersom jag arbetar inom kyrkan har jag ofta besökt och haft samkväm på Ringshög och på nära håll fått följa och se den verksamhet som kommunen bedriver där. Det har glatt mig att man äntligen skapat något som liknar en bra boendemiljö för den som med sina händer byggt det här landet, men som nu inte orkar mer. Nu ska ni rasera detta! Nu ska de gamla placeras ut lite varstans i kommunen för att ni ska spara pengar. Visst är det konstigt! Så fort det ska sparas i den här kommunen är det på gamla och sjuka. Vore det inte bättre att ni vågade satsa och ge ett tryggt varande till den som verkligen behöver det? Vore det inte bättre om ni vågade visa att vi i Bollnäs kommun tar hand om de gamla på ett sätt som vi borde göra i hela landet, att bli en förebild?

Jag är så innerligt trött på alla fega politiker som gömmer sig bakom fartblinda, inkompetenta tjänstemän, som inte tar något som helst ansvar för sina handlingar. Nåja, nu kan ni väl kanske sälja Bolleberget en gång till, och passa på och sälj torget igen också medan ni ändå håller på. Sedan kan ni lägga ner hela rasket!

Vet skäms säger jag bara!

Tommy Löberg

Rengsjö

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel