Annons
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hemmaseger i Stjärnsvängen

Hemmaåkaren Sten-Erik Eriksson tog totalsegern när rallyt Stjärnsvängen avgjordes i Sundsvall i lördags.
En halvminut skilde vid målgång till segraren i tvåhjulsdrivna klassen, Tommy Ström från Härnösand.

Annons

I tvåhjulsdrivna klassen körde Tomas Bergman prima och tog andra plats efter nyss nämnde Ström. Hudikföraren var dessutom fyra i den totala resultatlistan.

Rejält pådrag hade även klubbkollegan i SMK Hälsinge, Stefan Hedström, som skuggade närmast efter både i klassen och sammanlagt.

Sämre gick det för segervane Pär Swedh som den här gången körde av vägen och tvingades bryta.

Bästa hälsing i Volvo Original blev Jonas Edlund, Ilsbo, med en fjärdeplats i Elit. Femma här slutade klubbkollegan Joel Persson.

SMK Hälsinges Fredrik Borg lade beslag på en andraplats bland C-förarna på en tid som skulle ha räckt för att slå sig in mellan Edlund och Persson i Elitgänget. Thomas Nilsson, Ilsbo, kompletterade pallen.

I Grupp E kunde Tommy Andersson, Hälsinge, ta hem spelet. Lovande Henrik Palm från Ilsbo vann ungdomsklassen, där Jari Liiten, Hälsinge, tvingades ge upp för ett trasigt motorfäste.